Company Detail

  1. Home
  2. Test School 555
  3. Company detail
teacher

About “Theron Chaloner”

Miten pelaat Texas Hold’em?

Tämä kortti voi vaikuttaa merkittävästi käden dynamiikkaan, koska se tarjoaa pelaajille lisätietoja ja mahdollisuuksia parantaa käsiään. The Turn: Another Community Card. Toinen panostuskierros seuraa, jolloin pelaajat voivat edelleen vaatia strategioitaan. Peli etenee neljännen yhteisökortin paljastuksella, joka tunnetaan nimellä “käänne”. Sinun täytyy varmistaa, että sinulla on hyvä käsi bluffata, kuitenkin. Olet todennäköisesti jumissa heikolla kädellä, jos bluffaat.

Jos bluffaat AA: n kanssa, sinun on varmistettava, fi.poker-files.com että sinulla on tasku pari tai sopivat liittimet, tai ehkä suora vetovoima bluffata. Pidän ajatuksesta bluffata AA: n tai KK: n kanssa. Suurin ongelmasi tällä hetkellä ei ole pelissä itsessään, vaan psykologiassa. Pelkäät menettää pussisi. En suosittele, että yrität bluffata ja taittaa kädellä kuten AQ, mutta bluffata AA: n tai KK: n kanssa on hyväksyttävää lyhyellä aikavälillä. Vaikka on hyvä pelätä menettää pino, on vielä parempi tietää, että voit menettää vähän rahaa, jos sinulla on huono käsi.

Tässä on kuva portfolioistani. Tässä on kaavio CVX: Voit nähdä, että CVX: llä on kolme komponenttia, ja kolme komponenttia ovat eri hintaluokissa. Yritän käydä kauppaa noin 10 osakkeella. En yritä käydä kauppaa 100 osakekannalla. The River: The Final Community Card. Viides ja viimeinen yhteisö kortti, joka tunnetaan nimellä “joki”, paljastuu. Joen kortin jälkeen on toinen panostuskierros, jossa pelaajien on harkittava huolellisesti käden vahvuutta, vastustajien todennäköistä hallintaa ja yleistä strategiaa.

Tämä kortti on pelaajille viimeinen mahdollisuus tehdä parhaansa. Jos ne ovat alas, olet jo voittanut, koska olet ylös kaikista vaiheista. Mitä useimmat ihmiset ajattelevat yksinkertaisena kolmen kortin floppipelinä, on muutamia yllättäviä vivahteita piilossa keskivaiheissa. On tärkeää ymmärtää tämä: olet vain pelin kolmannessa vaiheessa, kun olet ylös ja vastustajasi on alas. Näin päädyt kahteen voittajaan tapahtumaa kohden.

Texas Hold’em on kolmivaiheinen pokeriturnaus. 6/8 on itse asiassa yhdistelmä Omaha ja Texas Hold’em, mutta se on erittäin helppo oppia. Jos etsit yksinkertaista ja tehokasta pokerinpeliä, etsi enempää kuin Omaha Hi/Lo tai sen muunnelma, joka tunnetaan nimellä 6/8. Sinulla on joko voittava käsi tai et. Joen kortti on viimeinen käsi ennen ottelua, jolloin pelaajat käyttävät reikäkorttiaan voittajan määrittämiseksi.

Huomattavampi esimerkki tästä on, kun olet alas ja mene all-in joen vedonlyöntiin, jota et todennäköisesti voita. Ne tapahtuvat nopeasti ja niillä on vain vähän neuvottelupaikkaa. Myöhäiset paikat: Myöhäisten paikkojen pelaajilla, kuten leikkauksella (yksi paikka jakajan painikkeen oikealla puolella) ja painikkeella, on eniten tietoa. Keskipitkän aseman pelaajat ovat hieman enemmän tietoa, koska he näkevät joitakin alkuaseman pelaajien toimia ennen päätösten tekemistä.

He näkevät kaikki muiden pelaajien toimet ennen kuin he tekevät liikkeensä.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.